Een wandparasol is makkelijk te bevestigen tegen wand en muur

| Meer

Wandparasols

 
 
 
 
 
 

Materiaalsoorten van het frame

Hartstikke sterk en licht van gewicht is aluminium. Daarnaast wordt ook wel staal gebruikt. Rvs wordt minder gebruikt omdat dit materiaal behoorlijk prijzig is.
 

Materiaalsoorten van het doek

Acryl is een stof die erg lang mee zal gaan omdat het supersterk is en in vele kleuren te koop.
In veruit de meeste gevallen wordt polyester genomen als doekstof. Een combinatie met katoen is er ook.
Textileen houdt niet alle zonnestralen tegen. Voordelen zijn wel dat de kleur heel lang blijft bewaard en dat deze stof bijzonder sterk is.
Een stof die alles in zich heeft om complete bescherming te bieden is Olefin. Uw doek zal niet rotten en schimmel heeft geen enkele kans. Het opvallende aan deze stof is de prachtige glans die de stof over zich heeft.
Sunbrella is kleurvast, ademt prima, is snel droog, geeft schimmelvorming geen kans, kleurvast en eenvoudig in het onderhoud. Echt een klasse stof!
 
wandparasol
 
Een wandparasol is echt de uitkomst voor kleine ruimten. Geen parasolvoet en daardoor ruimtebesparend. U zult jarenlang heerlijk hieronder genieten! Ook voor een restaurant of café met een klein terras is hij de ideale oplossing. Doordat er geen parasolmast en voet staat is er veel meer bewegingsruimte en ideaal voor zowel klanten als personeel tijdens het opdienen aan de tafels.
 
wand parasol