Mini- baby- en kinderparasol

| Meer

miniparasols

 
Baby`s en kleine kindertjes kunnen zichzelf niet beschermen tegen verschillende weersinvloeden. Daar zijn ouders verantwoordelijk voor. Om een baby of klein kindje goed te beschermen tegen de zon is een parasol nodig. Dat hoeft natuurlijk geen grote te zijn. Zelfs een mini parasol is al ruim voldoende om een baby en klein kindje niet bloot te stellen aan de gevaarlijke zonnestralen.
Te veel zon is schadelijk voor iedereen en zeker voor een kindje omdat het huidje nog erg teer is.
 

Enkele voordelen

Is in zowat elke winkel te koop.
En wat kost deze…voor enkele tientallen euro`s is uw kindje optimaal beschermd.
De mini parasol is in ruim voldoende mate aanwezig wat dessins en kleuren betreft.
Is hartstikke makkelijk- en overal aan vast te zetten.
 

Enkele toepassingen

kinderwagen parasolEen toepassing die gewoon moet is een parasol aan kinderwagens. Deze parasol kan men makkelijk vastklikken op elke positie. Zo blijft een baby of klein kindje gevrijwaard van de hinderlijke zon. Er is genoeg keuze dus altijd wel een die op een kinderwagen past.
De mini parasol voor een tafel. Dat is makkelijk want deze  parasol is overal neer te zetten. Een ideale manier om eten en drinken uit de zon te houden.
Er is een mini parasol die afneembaar is. Ideaal als uw kind graag fietst. Met dit afneembare model houdt u de zon buiten. Uw zoontje of dochtertje kan urenlang door blijven gaan.
 
 
 
 

Geinige setjes met een mini parasol

kinder parasolsEen klein speeltafeltje met een bijbehorende mini parasol. De parasolstok gaat door het midden van het speeltafeltje en is 1,4 meter hoog. Een grappige combinatie voor nog geen 40 euro.
U heeft met regelmaat enkele kleine kinderen bij u te spelen. En u wilt dat zij veilig kunnen spelen zonder dat zij een beschadiging oplopen voor de zon. Dat kan met de kinderpicknicktafel met een daarbij behorende parasol. Zorgeloos spelen, zorgeloos genieten voor ongeveer 100 euro. Bescherming hoeft dus echt niet duur te zijn!
Er is ook een picknicktafeltje met een mini parasol waarop Winnie de Poeh staat. En elk kindje wil wel zo`n snoezige ding. Gun uw kind deze geinige set voor slechts 60 euro.
 

Enkele materialen waar de mini parasol van wordt gemaakt

Voor het kleine frame wordt meestal kunststof gebruikt en de kleur is meestal wit.
Daarnaast komt ook wel aluminium voor. Is wel sterker dan kunststof.
Het doek moet de bescherming bieden, het doek moet het werk doen. Daarom wordt vaak gekozen voor polyester  met speciale UV- bescherming.
Een andere doekstof die de zon totaal de baas is, is canvas.
Uiteraard zijn de doeken er in fijne en felle kleuren.
 
baby parasols