Bootparasols...een uitkomst op uw mooie boot of jacht

| Meer

boot parasols

 
Genieten in een boot op het water, wie wil dat niet. Rustig varen, lekker in het zonnetje zitten terwijl u nog eens een koel drankje neemt. Wie droomt daar nu niet van?
Nadat u een poos in de zon heeft gezeten wilt u nu wel eens in de schaduw zitten. Eventjes wat verkoeling, even bescherming tegen de felle zonnestralen. Dan is een bootparasol dé uitkomst, dan is een bootparasol dé oplossing.
 
De bootparasols zijn te verdelen in twee soorten. Er zijn bootparasols voor boten die varen met een lage snelheid. En er zijn bootparasols voor boten die varen met hoge snelheid.
 

Bootparasols voor boten met LAGE snelheid inclusief de richtprijzen

parasol bootmastEen lengte van 1,8 meter, een wijdte van 1,1 meter en een hoogte van 1,12 centimeter. De parasol heeft 2 frames. U moet uit gaan van 160 euro.
Lengte 1,8 meter, wijdte 1,3 meter bij een hoogte van 1,12 meter. Twee frames. Kosten 165 euro.
Lengte 1,8 meter, wijdte 1,5 meter en de hoogte is 1,12 meter. Ook twee frames. Deze bootparasol gaat u 175 euro kosten.
Lengte 1,8 meter met een wijdte van 1,8 meter met de hoogte van 1,12 meter. Twee frames en u betaalt hiervoor ongeveer 190 euro.
 

Superbootparasol!

En die boorparasol is gemaakt van rvs. Drie frames. Lengte is 2 meter, wijdte rond de 2 meter en de daarbij behorende hoogte is 1,8 meter. U kunt hier zelfs onder staan! Een plaatje van een bootparasol maar de prijs is navenant, 1000 euro!
 

Bootparasols voor boten met HOGE snelheid inclusief de richtprijzen

De lengte van deze boorparasol is 1,8 meter. De wijdte is 1,24 meter en de hoogte is 1,1 meter. U heeft deze in uw bezit voor rond de 250 euro. Bestaat uit twee frames.
Lengte is 1,8 meter met een wijdte van 1,24 meter. Hoogte is 1,1 meter maar in dit geval zijn er drie frames. De prijs ligt op ongeveer 300 euro.
 

Apart!

Een bootparasol zonder frame! Het doek is makkelijk te monteren op een boot. De afmeting is 2 bij 2 meter, en daar betaalt u 300 euro voor.
 

Nooit zonder een bootparasol!

Natuurlijk kunt u niet zonder een bootparasol. Dat zou betekenen dat u de hele dag bent blootgesteld aan de zon en de daarbij behorende verzengende hitte. Dat houdt niemand uit. De bootparasol is dan ook onmisbaar op elke boot.
Ga eens kijken op het internet. U komt beslist de bootparasol tegen die op uw boot past.
 
bootparasol