Parasol accessoires - parasolverlichting, verwarming en afdekhoes

| Meer

verlichting parasol

 
Parasol accessoires maken uw parasol helemaal af! En wilt u nóg langer genieten onder uw parasol, dan zullen enkele accessoires nodig zijn.
Aan elk zomerseizoen komt een einde. Maar dat hoeft niet te betekenen dat u eerder naar binnen moet. De avonden worden minder lang licht en het kan best wel eens wat fris gaan worden. En waarom zult u binnen gaan zitten terwijl u nog zo heerlijk kunt genieten van de nazomer.
Weet u wat u dan moet doen…parasolverlichting en parasolverwarming aanschaffen. Voor de prijs hoeft u het echt niet meer te laten en het aanbod van verlichting en verwarming is royaal te noemen.
Is de zomer echt afgelopen, dan moet u uw parasol schoonmaken en goed inpakken om de herfst en winter glansrijk te kunnen doorstaan.
De parasol accessoires zijn ondermeer parasolverlichting, parasolverwarming, het afdekken van de parasol en het parasol- onderhoud.
 
parasolverlichting
 
U wilt gezellig met elkaar onder de parasol blijven zitten. Een lekker glas drinken, lekkere hapjes en een goed gesprek. Dat is pas genieten! En dat genieten kunt u nog langer doen door heel eenvoudig verlichting aan te brengen onder het parasoldoek.
Nu wordt het nog gezelliger en sfeervoller, en wanneer u de tuinverlichting ook nog eens aan doet, dan kan uw lange avond niet meer stuk!
 
U heeft de juiste verlichting maar toch ontbreekt er nog iets. Juist…parasolverwarming!
Niet een jas of vest aantrekken op een frisse avond maar de verwarming aanzetten. Kijk, dat is nu volop profiteren van de zomer. Geen kans onbenut laten want de winter zal er weer snel aankomen.
Met parasolverwarming en parasolverlichting heeft u alles. En het sociale leven zal alleen nog maar verbeteren!
 
U wilt uw parasol niet onbeschermd laten staan na de heerlijke zomer. En dat hoeft ook niet want voor elke parasol is er wel de juiste afdekhoes. Natuurlijk moet de hoes van een prima materiaal zijn dat waterdicht is. De meeste afdekhoezen worden daarom gemaakt van pvc.
 
Parasol onderhoud is nodig. Voor het frame en voor het doek. Maakt u met een regelmaat schoon, dan neemt het schoonmaken heel erg weinig tijd in beslag.
Het frame en het doek hebben op tijd hun onderhoud nodig. Vuil kan in het doek trekken dus moeilijk of niet meer schoon te krijgen. Bij het frame kunnen plekjes ontstaan die zorgen voor dofheid.
Dus op tijd schoonmaken is noodzakelijk!
 
Met deze accessoires bent verzekerd van een lange onvergetelijke zomer. En jaren en jaren later zit u nog gewoon onder dezelfde parasol.
 
verwarming parasol